Elak busschaufför!

Idag åkte jag hem tidigare än vanligt och hade verkligen en elak/otrevlig busschaufför med mej, okej jag berättar allt som hände från början till slut.

Det började med att jag klev på bussen och hållde fram mitt busskort, jag ville sitta långt bak i bussen och när jag gått ungefär halvvägs genom bussen så hör jag busschaufören ropa
"Nej du där, vänta!". Lite förvånat går jag tillbaka genom bussen till honom.
"Du visade aldrig ditt busskort ordentligt, tror du att jag hinner se när du går så snabbt utan att knappt vika upp busskortet och visa det"
Jag tyckte iochförsej att jag hade visat busskortet ordentligt men jag orkade inte bråka så jag mummlade bara förlåt och visade busskortet igen, men vad gör gubbjäveln? Han forsätter att hacka på mej. Och det hatar jag, verkligen HATAR, för har man sagt förlåt och erkämt sej för en löjlig sak så ska man fan inte får mer skäll!
"Tror du att man kan sköta sitt jobb när du inte ens orkar visa busskortet?" Och ja, det var en av dom sakerna han sa. Jag sejer bara "jaja, jag fattar" och går vidare.

Nästa sak som händer är att en gammal tant med rullator ska gå av bussen, hon går väldigt långsamt och precis när hon kommer ut och då menar jag verkligen PRECIS när hon gått av så gasar den äckliga och väldigt fula busschafören iväg, hon hinner knappt komma av.

Och sista saken, en tjej på sådär 17-19 års åldern byter säte. Då sejer han i högtalaren till bussen.
"Och då får jag be er att inte springa omkring i bussen, något som är ganska självklart"

Usch vilken äcklig mäniska va? ;s
Skulle man anmält honom kanske?

Kommentarer

Kommentera? :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0